צ'פאטי אוכל צמחוני בעיקר הודי - בידה (ואל) מתכון של אמא שלי מצרכים: 500 גרם בידה (ואל), בצל גדול, עגבנייה, שתיים-שלוש כפות מסאלה ירוקה (עשויה מכוסברה, פלפל חריף ושום טחונים), שתי כפות
אורז גובינדה - עם ירקות ופניר - הודי: מבשלים עם ונו - YouTube
בידה מאכל הודי - YouTube
זה החלק השלישי (והאחרון) בסדרת המתכונים של מהרג׳ה- כיצד להכין את המנה המסורתית של תשעה באב- בידה. אחרי שקילפנו את הוואל והכנו את הבידה ע״פ המתכון המסורתי, זה הזמן לפשט את הכל