למון גראס | שורש למון גראס (טאקראי) נמצא בשימוש נרחב במטבח התאילנדי, נותן את ארומה הלימונית ומעצים את הטעם החמצמץ של סלטים, מרקים חמים כמו טום יאם ובמחיות קארי.... | By הדרכות
מתכונים עם למון גראס - חוות תקוע
למון גראס - רמי לוי אונליין
איך חותכים למון גראס | סאנוק, בלוג על אוכל תאילנדי
מתכון חורפי: תבשיל ברמונדי חלב קוקוס וכורכום - חדשות אפס שמונה 08
מתכונים עם למון גראס - חוות תקוע
תבשיל תרד וחומוס בסגנון הודי - צ'אנה מסאלה - אתר הצמחונות והטבעונות הישראלי