ב"טנאת" האתיופית לא מגישים בשר • לקרניבורים גאים זו עובדה שמעוררת מידה של צער, אבל במסעדה התל־אביבית יש את האינג'ירה הכי טעימה והכי מעודנת בארץ, ומי צריך יותר מזה?
mealxp-אוכל ביתי
המטבח האתיופי – ויקיפדיה
אלצ'ה הינה תערובת תבלינים... - סוד הקסם של המטבח האתיופי | Facebook
http://engera.blogspot.com/ אינג'רה האוכל האתיופי ומעבר לכך | PDF
תבשיל עדשים אתיופי
7 סיבות טובות לצאת לאכול ולשתות דווקא עכשיו - אוכל - הארץ
מאכלים אתיופים - המאכלים הנפוצים ביותר מהמטבח האתיופי - yopi
מסעדת אינג׳רה - מסעדה אתיופית - הכירו את המנה הכי צבעונית והכי משגעת שלנו 🍻🤹♀️🤹♂️😋 מה בתמונה? חומוס אתיופי טחון, עדשים כתומות, עדשים ירקות, תבשיל כרוב, תבשיל תפו"א וגזר, כל הטוב הזה
שלום חברים. רוצים לנסות תבשיל... - סוד הקסם של המטבח האתיופי | Facebook
אוכל על: 3 מתכונים מהמטבח האתיופי
ירקות מבושלים ובריאים (אלצ'ה - וואט) - YouTube
תבשיל תפו"א, גזר וכרוב בתיבול אלצ'ה.
אוכל על: 3 מתכונים מהמטבח האתיופי
לא רק אינג'רה: טעמים ומתכונים מהמטבח האתיופי
Balinjera/באלינג׳רה - אצלנו במטבח האתיופי "וואט" - זהו השם הכללי למטבלים, שאותם זוללים עם האינג'רה. אלה יכולים להיות מטבלים מקטניות, ירקות או בשר והם נעשים בבישול ארוך. אז איזה "וואט" הוא האהוב