איך מכינים עוגות מספרים?

טרנד עוגת המספרים אמנם כבר לא חם, ועוגות אחרות כבר תפסו את מקום העוגה המיוחדת הזו. אבל אין ספק שעוגת המספרים הייתה ועודנה מיוחדת במינה, והיא זוכה לפופולאריות רבה. מה גם שהביצוע שלה אינו מורכב בהשוואה לעוגות מעוצבות אחרות. לא פלא שרבים וטובים מחפשים הדרכה מפורטת ליצירת עוגות מספרים. עודה זו מתאימה לאירועים מיוחדים כמו ימי הולדת וכדומה. ותמיד ניתן להתאים אותה לפי מספר השנים וכן הלאה.
מוזמנים להתרשם מאפיית עוגות מספרים עם לייזה תובל!

כך מכינים עוגות מספרים

  • הכנת הבצק – את עוגת המספרים המוכרת והפופולארית מכינים מבצק מיוחד. יש לקבל מתכון מדויק שמציין את הוראות ההכנה ואת הכמויות המדויקות של המוצרים. וזאת כדי לקבל את המרקם הרצוי שנוכל ליצור ממנו את המספרים.
  • קריצת המספרים – לאחר עיבוד הבצק לפי ההוראות עלינו לרדד את הבצק ולחתוך ממנו מספרים. נדפיס את המספר על דף ונעתיק אותו על הבצק כדי שנקבל מספר מהוקצע ומדויק. עלינו להכין כשלוש שכבות של כל מספר כדי ליצור את השכבות. לאחר העיצוב של המספר מעביר אותו לאפייה. נקפיד על אפייה עד להזהבה קלה.
  • זילוף – לאחר שיש בידינו את המספרים נעבור להכנת הקצפת. לרוב נבחר להכין קצפת חלבית. חשוב שהיא תהיה יציבה כדי שנוכל לזלף אותה בחן על בין שכבות הבצק. נבחר צנתר בצורה מתאימה כדי לזלף את הקצפת בצורה יפה.
  • העמדת השכבות – יש לזלף על השכבה הראשונה, ועל היזלוף להניח בזהירות את השכבה השנייה של הבצק. וכן הלאה. 
  • קישוט – לאחר שהנחנו את השכבה העליונה של הבצק וזילפנו את הקצפת הגענו לשלב הכיפי של הקישוטים. יש אפשרויות רבות ומוצרים שונים שבאים בחשבון. פירות, שוקולדים בצבעים, עוגיות מקרון וכן הלאה. מה שחשוב זה לבחור צבעים יפים.
    מחפשים לעשות סדנא מושקעת? מוזמנים לפנות אל לייזה תובל:
    https://www.ltuval.co.il/

אהבתם את המאמר?

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on Linkdin
Share on pinterest
Share on Pinterest

השאירו תגובה

אולי יעניין אתכם